2019 een terugblik

2019 een terugblik

Met de feestdagen voor ons kijken we als Meattech graag nog even terug. Op onze website vind je de volgende omschrijving waar we na 17 jaar, hoe kan het ook anders, nog steeds van harte onderschrijven;
 
We streven om steeds op een uitdagende manieren kennisimplementatie en kennisontwikkeling te bevorderen en een te bijdrage leveren in het leggen en onderhouden van contacten ( netwerken).  Een kennisplatform vanwaar we verder proberen te kijken dan de horizon en d.m.v. interessante bijeenkomsten kennis, inzichten en inspiratie mee te geven aan onze leden. Tijdens deze kennisbijeenkomsten hechten we ook veel waarde aan het informele samenzijn. Na het kennisgedeelte sluiten we daarom af met onze vaste Meattech borrel.
 
Onze leden laten zien dat ze ambitieus, toekomst-, en vernieuwingsgericht zijn met een passie voor (food) technologie en innovatie en de drive hebben dit op te zoeken en elkaar te ontmoeten. Vaak heel mooi om te zien dat Meattech dan de ruimte en een platform biedt voor het leggen van nieuwe contacten of gewoon voor netwerken.
 
Veel dank aan de Fam. Baaijens, Mosa Meat, Food Atelier, Ben Hansen, Job van Baars, Avebe, Brenntag voor hun bijdrage aan de bijeenkomsten en de bijdrages van Meatless, Proefgarage en Unilever die onder de bezielende leiding van Dr. Clyde Don tijdens het afsluitende seminar Meat & Friends tot een succes maakten.

Ook in het nieuwe jaar willen we weer samen verder kijken, met o.a. actuele en toekomstige technologische onderwerpen en goede discussies n.a.v. prikkelende bijdrages van inspirerende sprekers van diverse bedrijven en kennisinstellingen.  En dat al meer dan 17 jaar. En daar zijn we best een beetje trots op.

Het jaar programma is even dynamisch als de markt en niet altijd ver vooruit te plannen. Maar we gaan jullie zeker weer verassen met interessante, leerzame bijeenkomsten.  Het voorlopig jaarprogramma 2020 kunt je binnenkort vinden op onze site. Uitnodiging en update volgt.

Het Meattech team wil je bedanken voor je bezoek dit jaar. Wij hopen je komend jaar weer te zien, te spreken, en samen weer veel te horen, zien, leren en inspireren.

Gerard, Paul, Philip