Nutri – Score : van Berekening naar Product verbetering.

Op donderdag 15 april 2021om  15:30-16:30 uur houden we onze 3e webinar met het thema  Nutri-Score.

Namens KTBA zullen Kitty Top (Labelling Consultant) en Ronald Korver (Accountmanager) alles vertellen over de Nutriscore. Zoals de titel al zegt VAN BEREKENING NAAR PRODUCTVERBETERING. 

De Nutri-Score wordt al gebruikt in o.a. Frankrijk en Belgi├ź en zal medio 2021 ook in Nederland worden ge├»ntroduceerd. De Nutri-Score is niet alleen voor de consument interessant, maar zeker ook voor u als producent van voedingsmiddelen. De berekening van de Nutri-Score komt in het kort neer op een puntentelling. Maar hoe werkt deze puntentelling precies en welke informatie hebt u hiervoor nodig?


Tijdens dit Webinar krijgen we dus meer inzicht in de Nutri-Score en de achtergrond en uiteraard in de toepasbaarheid in onze branche. De volgende thema’s zullen worden behandeld door KTBA :

  • Voor welke producten moeten wel of niet een Nutri-Score worden berekend?
  • Hoe bereken ik de Nutri-Score?
  • Hoe kan ik de Nutri-Score inzetten bij productverbetering?

Tijdens dit webinar zal de theorie behandeld worden, maar zeker ook voorbeelden uit de praktijk.

Wil je eens kennis maken met Meattech, of een keer deelnemen , meldt je aan via info@meattech.nl