MEAT & FRIENDS
Op 14 november is het weer zover dan wordt onze jaarlijkse seminar gehouden in Doorwerth, na de thema’s plantaardige eiwitten, vleeseiwitten gaan we nu voor de combinatie. In andere woorden Meat & Friends. Op een aantal van deze vragen gaan we verder in tijdens ons seminar, i.s.m. Clyde Don.
Programma :
13:30 – 14:00 Inloop
14:00 – 14:10 “Battle of the Proteins” – Vleesminderen met hybride. Opening door dagvoorzitter Dr. Clyde Don – Directeur/Consultant, CDC FoodPhysica Lab, Malden
14:10 – 14:40 Hybride, het beste van twee werelden in de praktijk , Jos Hugense – Directeur Meatless BV.
14:40 – 15:10 Interactieve sessie: Hoe pakt de consument het op, snapt de consument het product met 50 % niet vlees. ( nl. het grote vraagstuk en dilemma voor marketeers !! Corine van Zuthem- Proefgarage (Marketing/onderzoek /food foodie )
15:10 – 15:30 Samenvatting, vragen en discussie
15:30 – 15:55 Pauze
16:00 – 16:30 Factoren van invloed bij het blenden van dierlijke en plantaardige eiwitten, Dr. Clyde Don
16:30 – 17:00 “Closing the Protein Gap” – Dierlijk, Plantaardig of Hybride? Dr. Rob Hamer – VP Agrifood External Affairs – Unilever
17:00 – 17:15 Vragen en discussie
17:15 Afsluiting programma en Netwerkborrel