‘Stevigere aanpak op zout, verzadigd vet en suiker in voedingsmiddelen nodig

‘Stevigere aanpak op zout, verzadigd vet en suiker in voedingsmiddelen nodig’ Er is een intensievere aanpak nodig om voedingsmiddelen qua zout, verzadigd vet en suiker gezonder […]

Read more

Het Nieuwe vlees ?

Unilever en andere multinationals stappen samen in plantaardige biefstuk De universiteit van Wageningen gaat de komende vier jaar met tien bedrijven, waaronder Unilever, werk maken van […]

Read more

Geen Vleestaks?

Van Dam ziet niets in vleestaks   Staatssecretaris Martijn van Dam van Landbouw ziet niets in een vleestaks. Dit zegt de staatssecretaris in een interview met […]

Read more

kweekvlees update (bron Trouw 6-2)

KWEEKVLEES kweekvlees komt steeds dichterbij. Wat moet er nog gebeuren voor het op ons bord ligt? En is vlees uit het lab wel zo milieuvriendelijk als […]

Read more