1e bijeenkomst in 2017

Smaakonderzoek nader bekeken Deze middag gaan we een smaakonderzoek echt ervaren en naar aanleiding van de uitkomst de diverse aspecten met elkaar te bespreken. Het in […]

Read more

Terugblik 2016 Meattech

Met 2017 voor ons willen we als organisatie van Meattech samen met je even terugblikken op een 6 tal interessante en leerzame bijeenkomsten. Peter de Boer […]

Read more

E= veilig

De mythe van de E-nummers Door: Marga van Zundert − 22/10/16, 21:36 (bron : © Trouw). ONT-E-NUMMEREN De voedingsindustrie is begonnen de E-nummers uit haar producten te halen. […]

Read more

Vleesvervangers bevatten meestal weinig ijzer en B-vitamines en veel zout

Tiny van Boekel, hoogleraar voedseltechnologie aan Wageningen University & Research, stelt vast dat vleesvervangers in de supermarkten vaak weinig of soms zelfs geen ijzer en B-vitaminen […]

Read more