programma 2018

logo_meattech

 

 

 

30 Januari  HAS Hogeschool in Den Bosch

De bijeenkomst zal plaats vinden tijdens de HAS Food Experience , verder zal Marc oude Luttikhuis, oprichter en directeur van Het Foodatelier. Middels prikkelende stellingen zal hij zijn visie geven over een aantal interessante topics. 1 stelling kunnen we al verklappen; De Retail is vlees voorbij.  

Op dinsdag 30 januari 2018 opent HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience. Tijdens deze 10e editie presenteren  4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!    Ruim 200 HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validatie, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.

Meer informatie zie : Programma

12 April 2018 

Bijeenkomst met Galatic, met alle nieuwe feiten over conserveringen

 

7 juni 2018

Thema; Ontwikkelingen wetgeving en overheid. 

 

13 September 2018

Bijeenkomst bij Koopmans ingredients te Leeuwarden.

 

 8 November 2018

De traditionele seminar met het thema  Worst

 

Programma 2018 onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich nog voor doen gedurende het jaar.