Programma 2019

14 Maart ism Baaijens

De inside en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de mico-cutter.

18 April : ism Food Atelier en Mosa in Houten

Het Food atelier komt met hun laatste uitvinding voor concept ontwikkelingen de Digitale chef.
Kweekvlees is het tweede topic, hier gaat Peter Verstrate ons meenemen met het verhaal en de toekomst van het kweek vlees. Met de eerste financiers kunnen ze denken aan een fabriek.

20 Juni : Van smaak naar concept

Tijdens de 3e bijeenkomst in Den Bosch geen technologisch onderwerp maar wel weer super interessante  onderwerpen. We hebben weer sprekers die meer dan bekend zijn in “onze” vleeswereld.  Ben Hansen bespreekt met ons het thema positionering van bedrijven, producten of concepten.   Daarnaast zal Job van Baars , geen onbekende in vleesland, zijn visie geven op innovatie en hoe succesvol te zijn in de veranderende markt. 

26 September : Binding technologie
Aardappelzetmeel @ carragenen de meest gebruikte binders worden technologisch ontleed en verklaard. Tevens komen de laatste ontwikkelingen aan de beurt.

14 November : Meat en Friends.

Ons Jaarlijks thema bijeenkomst staat in het teken van hybryde producten. Technologisch verklaard, trends etc worden belicht. Dit uiteraard onder de leiding van onze vaste dagvoorzitter : Clyde Don.

Rest van het programma en details worden zo snel mogelijk bekent gemaakt.

Programma 2018