Programma 2019

14 Maart ism Baaijens

De inside en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de mico-cutter.

18 April : ism Food Atelier en Mosa in Houten

Het Food atelier komt met hun laatste uitvinding voor concept ontwikkelingen de Digitale chef.
Kweekvlees is het tweede topic, hier gaat Peter Verstrate ons meenemen met het verhaal en de toekomst van het kweek vlees. Met de eerste financiers kunnen ze denken aan een fabriek.

20 Juni : Van smaak naar concept

Tijdens de 3e bijeenkomst in Den Bosch geen technologisch onderwerp maar wel weer super interessante  onderwerpen. We hebben weer sprekers die meer dan bekend zijn in “onze” vleeswereld.  Ben Hansen bespreekt met ons het thema positionering van bedrijven, producten of concepten.   Daarnaast zal Job van Baars , geen onbekende in vleesland, zijn visie geven op innovatie en hoe succesvol te zijn in de veranderende markt. 

September :
Saturn Petfood , een inkijk in de Petfood producen

November : Battle of the hybrids. (thema bijeenkomst)

Rest van het programma en details worden zo snel mogelijk bekent gemaakt.

Programma 2018