5 Maart in Houten
Wat kunnen we leren van de (niet vlees) snackwereld en wat beweegt een Dr. in de communicatie paté te gaan maken. Beide sprekers zullen innovatie vanuit hun eigen ervaringen belichten. Op deze eerste bijeenkomst.
Programma : 15:00 – 15:30 Inloop meattech bijeenkomst 15:30 – 15:35 Opening Meattech 15:35 – 16:30 Jan Nauta 16:30 – 17:30 Madame Pate 17:30 – 19:00 Meattech borrel/hapje |
16 April , wordt uitgesteld ivm Corona virus
Post Mortum processen, rijping, aging de in en ouds door Prof. Stefaan de Smet
25 juni Webinar met trends watcher Peter Heshof van TOBLOOM.
24 September : Post Mortum processen, rijping, aging de in en ouds door Prof. Stefaan de Smet
14 November Eiwitten seminar
locatie volgt zo spoedig mogelijk inclusief sprekers.
Heb je interesse en wil je eens deelnemen meldt je dan aan. via info@meattech.nl
In verband met Corona en verdere ontwikkeling hiervan kunnen programma’s worden gewijzigd of verplaatst.