Programma 2021

WEBINARS

21 Jan 15:30 – 16:30 TOP BV Wouter de Heij.

De nieuwste technologien op het gebied van voeding

4 maart 15:30 – 16:30 KEMIN

Oxidatie van voeding (metingen, antioxidanten)

15 April 15:30 – 16:30 KTBA met Kitty Top

Nutri- Score : VAN BEREKENING NAAR PRODUCTVERBETERING. 

1 Juli 15:30 – 16:30 Emsland

Nieuwe ontwikkeling op Vezels

7-october 15:30 – 16:30 Sonac

Duurzaamheid en trends Dierlijke eiwitten

9 december Peter Klosse

Nieuwe inzichten in smaakcomposities met Peter Klosse, de smaakprofessor. Daarin bestaat uiteraard geen simpele oplossing. En wat is hier de kracht van smaak. Gedurende dit webinar gaan we op zoek naar eventuele antwoorden.

BIJEENKOMSTEN

16 September 16:00 

Willen we onze eerste fysieke bijeenkomst organiseren na 1,5  jaar. Voor deze 1e bijeenkomst hebben wij een unieke openlucht locatie uitgezocht en beleven we dit samen met de leden van de Verskenners.

11 November 14:00 MEAT & FRIENDS

Nieuwste ontwikkelingen op gebied van Eiwitten