Programma 8 november

Programma

13:30 – 14:00   Inloop

14:00 –  14:10   Opening Meattech Seminar 2018 door Dr. Clyde Don

14:10 –  14:50    Van gestopte worst naar co-extrusieworst: een overzicht van het ontstaan en opkomst  van de co-extrusie technologie   Ir Peter Visser (DGA PV-Industries, gepensioneerd)

14:50 –   15:20   Achtergronden en toepassingen van starter-cultures in de worstmakerij   Joost de Mooij (Sales & Application Manager
Meat & Food Cultures)

15:20 – 15:45     Pauze

15:45 –  16:25    The Sausage of the Future / De worst van de toekomst (Carolien Niebling)

16:25 – 16:45     Worst en de kansen voor de up-cycling van industriële bijproducten   Clyde Don (FoodPhysica)

16:45 – 16:55     Korte pauze

16:55 – 17:30     Demosessie: Van theorie & technologie, naar de worstmakers praktijk! Paul van Trigt (Worstexpert bij Paul van Trigt vof)

17:35 – 17:45    Afsluiting seminar door Clyde Don en Meattech

Ca. 17:45            Hapje, drankje met proeverij ‘ thema vanuit de oorsprong naar de toekomst

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma of extra informatie stuur ons een e-mail naar info@meattech.nl. Aanmelden mag uiteraard ook direct. Inschrijfkosten voor niet leden is 108 euro (ex BTW).