13:30 – 14:00 Inloop
14:00 – 14:10 Opening Meattech Seminar 2018 door Dr. Clyde Don
14:10 – 14:50 Van gestopte worst naar co-extrusieworst: een overzicht van het ontstaan en opkomst van de co-extrusie technologie Ir Peter Visser (DGA PV-Industries, gepensioneerd)
14:50 – 15:20 Achtergronden en toepassingen van starter-cultures in de worstmakerij Joost de Mooij (Sales & Application Manager
Meat & Food Cultures)
15:20 – 15:45 Pauze
15:45 – 16:25 The Sausage of the Future / De worst van de toekomst (Carolien Niebling)
16:25 – 16:45 Worst en de kansen voor de up-cycling van industriële bijproducten Clyde Don (FoodPhysica)
16:45 – 16:55 Korte pauze
16:55 – 17:30 Demosessie: Van theorie & technologie, naar de worstmakers praktijk! Paul van Trigt (Worstexpert bij Paul van Trigt vof)
17:35 – 17:45 Afsluiting seminar door Clyde Don en Meattech
Ca. 17:45 Hapje, drankje met proeverij ‘ thema vanuit de oorsprong naar de toekomst
Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma of extra informatie stuur ons een e-mail naar info@meattech.nl. Aanmelden mag uiteraard ook direct. Inschrijfkosten voor niet leden is 108 euro (ex BTW).