Duurzame eiwit seminars

Sinds de eeuwwisseling zijn we met z’n allen op zoek naar nieuwe eiwitbronnen voor de toekomst. Alles wat eiwit bevat wordt benut voor onze voeding. De afgelopen pakweg 10 jaar hebben we met Meattech aangegeven dat we de voorkeur geven aan een inclusieve aanpak van het eiwitprobleem. Van insecten tot gekweekt vlees, we staan open voor alle alternatieven en uiteraard ook voor de plantaardige eiwitbronnen. Vooral de ‘plant-based meats’ route als oplossing, krijgt de laatste paar jaar veel aandacht en aanhang. Aan deze explosie van behoefte aan plantaardige eiwitbronnen kleven een aantal vragen:

Wat maakt een eiwitbron en eiwitproduct duurzaam?
Zijn we op de plant-based route wel duurzaam genoeg?
Zien we andere mogelijkheden over het hoofd, zoals eiwitproductie zonder landgebruik?
Hoe zit het met de duurzaamheid van eiwitten van dierlijke oorsprong?
Bezoek een seminar van Meattech die wij het jaar door organiseren in samenwerking met FoodPhysica en je bent volledig op de hoogte!

Meat & Friends