Meat & Co

Meattech heeft een samenwerkingsverband met Meat & Co het vlakblad voor de vlees- en eiwitverwerkende industrie. Een abonnement op het vakblad is een vast onderdeel van het ledenaanbod. Met regelmaat plaatst het bestuur namens Meattech artikelen in het vakblad om zo haar kennis te delen binnen de sector.              

FoodPhysica

Sinds jaar en dag hebben we een partnerschap met Dr. Clyde van FoodPhysica. Don Clyde is gedurende de eiwit seminars onze vaste dagvoorzitter en mede organisator van deze dag, met het veelzeggende thema “Eiwitten”.

 

Hans Brand, eigenaar van Wit of Rood heeft als missie om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Hij is al jaren lang als levensmiddelentechnoloog bij Meattech aangesloten. Vlees en wijn zijn natuurlijk twee uitersten maar passen vaak erg goed bij elkaar. Hans heeft met succes o.a. de Wijn & Spijs Cursus bij Restaurant de Echoput in Apeldoorn afgerond. Door te blijven leren wil hij zijn klanten in de nóg beter kunnen adviseren welke wijn goed past bij welk gerecht. 

De cliënten van Propak verpakken en versturen de wijnen. Het is hartverwarmend om hen in dit avontuur te betrekken. Daar proosten we op!