Terugblik 2016 Meattech

Met 2017 voor ons willen we als organisatie van Meattech samen met je even terugblikken op een 6 tal interessante en leerzame bijeenkomsten.

Peter de Boer van Visbedrijf Weerstand in Urk, Top BV Wageningen, de Has in den Bosch, eiwit technologie en ontwikkelingen door Clyde Don van Food Fysica, Jeroen Willemsen en Theo Verkley, het MFC Event van onze partner Meat en Co en roken bij Ruitenberg in Twello.

Kortom samen een mooie bijdrage geleverd tot kennisverrijking, inspiratie en netwerken. Mede dankzij de enthousiaste medewerking van genoemde personen en bedrijven en natuurlijk dankzij jullie interesse ! Als dank staat er bij onze eerste bijeenkomst in Wageningen een heerlijke fles wijn voor je klaar.

Het jaar 2017 staat voor Meattech als een jaar waar we weer veelbelovende bijeenkomsten in Petto hebben. De voorbereidingen zijn in volle gang. Suggesties, ideeën of zo maar een opmerking stellen we zeer op prijs. De eerste bijeenkomst is gepland op 9 Februari bij CSO in Wageningen. Smaak en smaakonderzoek is dan het thema. Het voorlopig jaarprogramma 2017 kun je binnenkort vinden op onze vernieuwde website.
Wij hopen je het komend jaar weer te zien, te spreken, en samen weer veel te horen, zien en leren.
Wij wensen je en je dierbaren een goed en vooral gezond 2017, zowel privé als zakelijk.

Hartelijk groet,
Het Meattech Team

Gerard, Paul en Philip